Dutch English

Zeeuwse prof aan het woord!

02 oktober 2019

Marco Minnaard (Wemeldinge, 11 april 1989)

"In 2013 en 2014 heb ik mee gedaan aan de Ronde van Zeeland Seaports. Na deze 2 deelnames niet meer.

Het mooiste stuk van het parcours is voor mij natuurlijk de Oude Zeedijk van mijn woonplaats Wemeldinge naar Kattendijke. Persoonlijk omdat ik daar zo goed als iedere dag rijd als ik in Zeeland ben en elke keer weer geniet van het uitzicht over het water. Maar ook omdat deze weg met wind uit de juiste richting de koers flink op zijn kop kan zetten! In dat geval zullen we dan weinig meekrijgen van het uitzicht!

Dit jaar zal ik inderdaad deelnemen aan de Tacx Pro Classic en dit zal ook mijn laatste wedstrijd als prof zijn."

Als organisatie zijn weer zeer blij dat Marco van start gaat in de Tacx Pro Classic op zaterdag 12 oktober! Wat is er als Zeeuwse renner mooier dan afscheid nemen als professional in je eigen provincie? Niks toch?! Wij wensen Marco heel veel succes!