Dutch English

Zeeuwse prof aan het woord!

27 september 2019

Brian van Goethem (Sluiskil, 16 april 1991)

"Ik heb in totaal 4 keer meegedaan aan de profronde: 3x de Ronde van Zeeland Seaports en 1x de Tacx Pro Classic. Vorig jaar moest ik me helaas afmelden vanwege ziekte.

De passage van Zuid-Beveland vind ik wel het mooiste deel van de route. Parcourskennis kan hier cruciaal zijn, de combinatie van smalle dijken en de wind maken dit een zeer lastig stuk van het parcours. Met een beetje wind valt daar zeker spektakel te verwachten.

Op het moment van schrijven van dit stukje is mijn programma tot dusver nog niet duidelijk. Wel heb ik binnen de ploeg aangegeven dat ik zeer graag in eigen provincie wil rijden dus hopelijk dat dit ingepast kan worden!"

Staat Brian aan de start van de Tacx Pro Classic op zaterdag 12 oktober? Volg onze nieuwsberichten na de persconferentie van vanmiddag!