Dutch English

Zeeuwse prof aan het woord!

25 september 2019

Nick van der Lijke (Middelburg, 23 september 1991)

"Ik heb in het verleden eigenlijk nog maar één keer eerder mee gedaan, maar toen heette het nog de Ronde van Zeeland Seaports. Dat was in 2013 toen werd ik 10e, de wedstrijd werd toen overigens enkel in Zeeuws-Vlaanderen verreden!

Ik heb wel even moeten kijken naar het parcours om te zien hoe het precies gaat. Het zou heel leuk zijn om voor het eerst eens te koersen op Walcheren, waar ik toch mijn eerste rondjes als wielrenner heb afgewerkt. Dus voor mij is het toertje over Walcheren mijn favoriete stuk!

Ik hoop uiteraard dat ik er dit jaar eindelijk wél bij ben. Ik denk ook dat het programma het prima toelaat!"

Kunnen we Nick gaan aanmoedigen tijdens de Tacx Pro Classic op zaterdag 12 oktober? Volg onze nieuwsberichten na de persconferentie aanstaande vrijdag!