Dutch English

Zeeuwse prof aan het woord!

21 september 2019

Antwan Tolhoek (Yerseke, 29 april 1994)


"Tot nu toe heb ik 1 keer mee gedaan aan de Tacx Pro Classic. Dat was het jaar dat mijn ploeggenoot Timo Roosen wist te winnen. Voor mij een prachtige ervaring omdat we toen zelfs door mijn eigen dorp kwamen. Voor de rest bestaat de hele route ook uit mijn trainingsgebied wat het natuurlijk extra speciaal maakt.

Mijn favoriete deel van het parcours is uiteraard de finish op Neeltje Jans. Mooier kan eigenlijk niet.

Ik hoop dat ik er dit jaar weer bij kan zijn, echter de Ronde van Lombardije is ook in dat weekend. Of ik erbij zal zijn hangt af van de keuze van de ploeg én, wat ik uiteraard zelf in mijn handen heb en zeker niet onbelangrijk, mijn eigen vorm!"

Als Zeeuwse wielerliefhebbers hopen wij uiteraard van harte Antwan te kunnen aanmoedigen tijdens de Tacx Pro Classic op zaterdag 12 oktober!