Dutch English

Topsprinter erbij en de voorbereiding van Tolhoek

12 oktober 2017

We tellen af, nog slechts 2 dagen tot de start van de Tacx Pro Classic! De organisatie zet de puntjes op de i en de renners bereiden zich voor op 200 kilometer koers in Zeeland.

Zo informeert Antwan Tolhoek deze dagen de technische staf en de renners van zijn ploeg over het parcours. Hij zal ze alle ins en outs van de route vertellen: waar is het breed, waar juist smal, waar gaat het op het kantje, waar ligt slik op de weg, enz. enz. Morgen rijdt Antwan, en met hem ongetwijfeld meerdere renners, als laatste verkenning nogmaals een deel van het parcours. 
Leuk weetje: in 2012 waren het een aantal van zijn huidige ploegmakkers die er na 15 km al een slagveld van maakten. Een kopgroep van 30 man pakte toen een grote, beslissende voorsprong. Gaan ze dit zaterdag weer proberen, nu met Antwan Tolhoek erbij? Of met Brian van Goethem en/of Thijs de Lange? We gaan het zien, de 3 Zeeuwse renners zullen zich in ieder geval vooraan willen laten zien in hun eigen provincie! 

Lotto-Soudal heeft een topsprinter toegevoegd aan de startlijst: Moreno Hofland. Hij is in zeer goede vorm en er op gebrand zijn seizoen goed af te sluiten. Gisteren was hij al de sterkste in de eindsprint van de Famenne Ardenne Classic.  Bovendien is ook hij goed bekend op de Zeeuwse wegen, regelmatig traint hij over o.a. de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering. Een mooie toevoeging aan ons deelnemersveld!


Tot over 2 dagen! 

Meer informatie over de toertocht op www.tacxclassiczeeland.nl