Dutch English

Vier Zeeuwse toppers aan de start!

02 oktober 2017

Drie WorldTour Teams, 7 ProContinentale teams en 5 Continentale teams hebben zich inmiddels aangemeld voor de eerste editie van de Tacx Pro Classic. En onder hen maar liefst 4 Zeeuwse kleppers!

Antwan Tolhoek, schitterde dit jaar o.a. in de Vuelta en belde zelf met de ploegleiding van LottoNL-Jumbo om ervoor te zorgen dat hij op de startlijst van de Tacx Pro Classic kwam te staan.
Brian "Breakaway" van Goethem (team Roompot-Nederlandse Loterij) staat altijd garant voor een mooie ontsnapping en is een man van het najaar.
Marco Minnaard is een vaste waarde in het team van Wanty Groupe-Gobert en zal zich zeker willen laten zien in deze koers die door z'n achtertuin loopt.
Thijs de Lange stapte dit jaar over van de wielervereniging Theo Middelkamp naar Metec, vanuit z'n ouderlijk huis kijkt hij op de beruchte Kattendijksedijk. Een prachtige kans voor hem om zich in Zeeland op het hoogste niveau te meten.

De deelnemende WorldTour Teams zijn LottoNL-Jumbo (met topsprinter Dylan Groenewegen), Lotto-Soudal (met mogelijk AndrĂ© Greipel) en BMC Racing Team.  Er wordt nog onderhandeld met Cannondale-Drapac, BORA-Hansgrohe en Astana. Kijk op onze website voor de voorlopige startlijst.
Hopelijk kunnen we nog enkele grote namen aan de startlijst toevoegen, we houden u op de hoogte!

 

PS Eerst zelf over het parcours fietsen en daarna de profs aanmoedigen? Meld u dan aan voor de toertocht op www.tacxclassiczeeland.nl