Dutch English

Rennersveld krijgt vorm!

17 september 2017

Het rennersveld van de 1e Tacx Pro Classic krijgt vorm. Achter de schermen wordt hard gewerkt om een zo sterk mogelijk deelnemersveld aan de start in Middelburg te krijgen op 14 oktober aanstaande.
De vooruitzichten zijn veelbelovend! Veel ploegen, zowel Worldtour als Pro Continentaal, zijn geïnteresseerd in deelname aan onze wedstrijd. Bij de reeds aangemelde ploegen zitten bekende namen en wij stellen uiteraard alles in het werk om enkele wereldtoppers naar Zeeland te krijgen. De Zeeuwse profs staan natuurlijk ook hoog op ons verlanglijstje!

Op vrijdag 29 september zullen wij tijdens onze persconferentie het rennersveld presenteren.

Wilt u de koers live volgen op televisie? Dat kan! Zowel Eurosport 1 als Omroep Zeeland zenden de Tacx Pro Classic live uit. Vanaf 16.00 uur kunt u genieten van de livebeelden, naar verwachting bevindt het peloton zich dan ter hoogte van de Zeelandbrug.

Doet u mee aan de Tacx Classic Zeeland en bent u rond dat tijdstip moe maar voldaan op Neeltje Jans? Dan kunt u daar uiteraard ook de tv-uitzending volgen. Meer informatie over de toertocht én inschrijven? Kijk op: www.tacxclassiczeeland.nl