Dutch English

Davy Gunst

12 januari 2017

Na een jaar van afwezigheid van de Ronde van Zeeland is het nu eindelijk weer mogelijk om voor mij een ''echte Zeeuwse''wedstrijd in eigen provincie tussen de profs te betwisten. Voor mij een mooie uitdaging om te kijken waar ik sta en mezelf te tonen aan de profploegen die deelnemen. De wedstrijd denk dat voor een Zeeuw op het lijf geschreven moet zijn omdat parcours kennis altijd een belangrijk issue is in het wielrennen en helemaal als er veel wind staat. Ik hoop dan ook om met mijn ploeg An Post Chain Reaction aan het start te staan van deze wedstrijd en mee te kunnen strijden om de prijzen in het Zeeuwse wat tot de mogelijkheden moet kunnen behoren. Ik ben daarom erg blij dat in een tijd waarin steeds meer sponsoren afhaken de organisatie toch partijen bereid gevonden heeft die de wedstrijd nieuw leven in willen blazen en zelfs naar een hoger niveau dragen met meer internationale aandacht! ik kijk er in ieder geval al naar uit 14 oktober aan de start te verschijnen!