Dutch English

Antwan Tolhoek

12 januari 2017

Allereerst is het voor profwielrenners zoals mij mooi om eens te koersen in Zeeland waar we altijd onze basis leggen in de wintermaanden
Vaak koersen we ver weg en daarom is juist deze koers een geweldige kans om mezelf eens te laten zien in mijn thuisprovincie Zeeland, ik ga er dan ook voor zorgen om daar zo goed mogelijk voor de de dag te komen!

Nu ik de route bekeek zag ik dat we ook door mijn eigen dorp Yerseke rijden. Dat is voor mij, maar zeker ook voor de bewoners van Yerseke geweldig dat twee Yersekenaren, Davy en ikzelf ons aan onze vrienden en familie kunnen laten zien. Ik hoop dan ook dat veel supporters ons op die dag zullen aanmoedigen.

En de fanatieke toerfietsers kunnen zelf eerst meefietsen met de toertocht en daarna gaan kijken.

Daarnaast vind ik het bijzonder dat ik de derde generatie ben die hier meerijdt. Opa Ko en vader Patrick gingen mij voor. En dat mijn vader hier koersdirecteur is, is natuurlijk ook best bijzonder. Ik hoop hem die dag veel te zien, dan rij ik in ieder geval in de eerste waaier.